jueves, 13 de septiembre de 2012

Reedició COSTA BRAVA RAID 2012


El passat 1 de setembre el reactivament del pla alfa 3 i el tancament del PEIN del Massís de les Gavarres com a mesura de prevenció d'incendis, va impossibilitar que les categories d'èlit i aventura prenguessin la sortida tal com estava prevista. Tot i la realització d'un recorregut alternatiu el mateix dia a la tarda, a l'organització ens va saber molt de greu la situació i malgrat ésser una qüestió aliena a nosaltres, vam decidir anunciar-vos que faríem una reedició del Costa Brava Raid 2012 properament.


Doncs bé, ja tenim data per aquesta reedició, serà el proper 13 d'octubre.

Per aquesta reedició us recordem que tots aquells que vau inscriure's al Costa Brava Raid de l'1 de setembre 2012 en les categories d'èlit i aventura, teniu la inscripció gratuïta. Així mateix, si per algun motiu no podeu venir a la reedició tindreu gratuïta la inscripció al COSTA BRAVA RAID 2013. A partir d'aquí, si hi ha equips nous que us hi voleu afegir properament us anunciarem el dia d'obertura d'inscripcions i les condicions de pagament.

El dia 13 d'octubre també tornarem a fer un raid per la categoria d'iniciació però atès que en el raid de l'1 de setembre el desenvolupament del raid d'aquesta categoria no es va veure alterat pel pla alfa 3 i es va desenvolupar tal com estava previst, per tots aquells equips que hi vulguin participar properament us anunciarem el dia d'obertura d'inscripcions i les condicions de pagament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario